Tok Gıda Business Event, Gıda Sektörünü Bir Araya Getirdi

Avrupa’da Etnik Gıda Sektörünün en köklü ve büyük firmalarından Tok Gıda, gerçekleştirdiği Business Event’te yemek, müzik ve konferans dahil birçok etkinliğin içinde bulunduğu bir program gerçekleştirdi...


  • Kayıt: 23.06.2022 14:01:07 Güncelleme: 23.06.2022 14:02:34

Tok Gıda Business Event, Gıda Sektörünü Bir Araya Getirdi

Avrupa’da Etnik Gıda Sektörünün en köklü ve büyük firmalarından Tok Gıda, gerçekleştirdiği Business Event’te yemek, müzik ve konferans dahil birçok etkinliğin içinde bulunduğu bir program gerçekleştirdi.

Rafet El Roman Sahne Aldı

Söz konusu etkinliğe Türk müziğinin sevilen ismi Rafet El Roman, şarkıları ile renk katarken, Türkiye’nin tanınmış şeflerinden MasterChef Mehmet Yalçınkaya yönetiminde bir workshop yapıldı.

Tok Gıda etkinliğinde “Alman-Türk Tüketici Davranışı: Bakkallarda Süpermarket Seçimi Üzerine Ampirik Bir Araştırma” kitabıyla tanınan Profesör Doktor Tanju Aygün, “Etnik süpermarketin geleceği” konulu bir konferans verdi.

Tam gün süren etkinliğe katılanlar, müzik, eğlence, yemek ve bilgi dolu bir gün yaşadı.

40’tan Fazla Katılımcı Şirketin Ürünü Sergilendi

Tok Food tarafından yapılan açıklamaya göre, bu yıl ilki düzenlenen Tok Food uluslararası ticari iş birliği etkinliğinin gelecek yıllarda da devam edeceği kaydedildi.

Bahse konu açıklamada, katılımcıların Avrupa etnik pazarında faaliyet gösteren 40 tan fazla katılımcı şirketin ürünlerini görme ve tatma imkânı buldukları, ayrıca Avrupa etnik pazarında uzmanlaşmış önde gelen konuşmacılar ve trend gözlemcilerden oluşan kişilerin görüşlerini dinleme ve etkin bir networking fırsatı yakaladıkları ifade edildi.

Tok Gıda, bu yıl ilkini düzenledikleri İş İlişkisi Etkinliği ile, müşterileri ve tedarikçileri birbirine yakınlaştırmak ve kalıcı bir ilişki kurmayı amaçlıyor.

Tarik OKAN/Enschede