MÜSİAD HEYETİ, AVUSTURYA, HOLLANDA VE BELÇİKA'DA TEMASLARDA BULUNDU

MÜSİAD Genel Başkan Yardımcısı Davut Altunbaş başkanlığındaki MÜSİAD heyeti, Avusturya, Hollanda ve Belçika'da bir dizi temas gerçekleştirdi...


  • Kayıt: 06.04.2023 16:32:57 Güncelleme: 06.04.2023 16:32:57

MÜSİAD HEYETİ, AVUSTURYA, HOLLANDA VE BELÇİKA'DA TEMASLARDA BULUNDU

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkan Yardımcısı Davut Altunbaş başkanlığında düzenlenen Avrupa İş Gezisi, Avusturya, Hollanda ve Belçika rotası üzerinde gerçekleşti.

MÜSİAD Avusturya Genel Kurulunu da kapsayan seyahat programında bölgesel ticaret ve iş hayatına yönelik istişarelerde bulunuldu.

Oktay Koçarslan, yeniden MÜSİAD Avusturya Başkanı seçildi

MÜSİAD Avusturya Genel Kurulu, MÜSİAD Genel Başkan Yardımcısı Altunbaş başkanlığındaki MÜSİAD heyeti, Avusturya iş dünyası temsilcileri ve Avrupa bölgesi üyelerimizin katılımıyla gerçekleştirildi.

Genel Kurul programı neticesinde mevcut Şube Başkanı Oktay Koçarslan yeniden MÜSİAD Avusturya Başkanı seçildi.

Genel Kurul programı sonrası düzenlenen üyelerle hasbihal toplantısında ise bölgesel iş ve ticaret yaşamı, afet bölgesine yönelik çalışmalar ve Avrupa bölgesindeki MÜSİAD faaliyetleri ele alındı.

MÜSİAD heyeti daha sonra MÜSİAD Avusturya şube üyelerini iş yerlerinde ziyaret ederek çalışmalarına yönelik bilgi aldı.

MÜSİAD heyeti, Hollanda üyeleri ile bir araya geldi

Avusturya temasları sonrası Hollanda'ya geçen MÜSİAD heyeti, MÜSİAD Hollanda Şube Başkanı Ali Köklü ev sahipliğinde düzenlenen MÜSİAD Hollanda Hasbihal Toplantısı'na katılarak bölgesel çalışmalara yönelik istişarelerde bulundu.

MÜSİAD Hollanda şube üyelerini iş yerlerinde ziyaret eden heyet, üyelerin faaliyetlerine ilişkin bilgi aldı.

MÜSİAD heyetinden Faruk Kaymakçı'ya ziyaret

Avusturya ve Hollanda temasları sonrası Belçika programı ile Avrupa İş Gezisi'ne devam eden MÜSİAD heyeti, Avrupa Birliği Nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Daimi Temsilcisi Büyükelçi Faruk Kaymakçı'yı ziyaret etti.


Büyükelçi Kaymakçı ile MÜSİAD'ın çalışmalarına ilişkin bilgiler paylaşılan ziyarette ayrıca, bölgesel iş ve ticaret yaşamına yönelik istişarelerde bulunuldu.

MÜSİAD heyeti daha sonra MÜSİAD Belçika şubesine geçerek Belçika üyeleri ile bir araya geldi.