Vekaletle Kurban 2021 "Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş"

Allah’a yakınlaşmaya vesile olan şey anlamına gelen kurban, birçok güzelliği ve manayı içerisinde barındırması bakımından önemlidir...


  • Kayıt: 08.06.2021 22:49:13 Güncelleme: 08.06.2021 23:01:18

“Şimdi sen Rabbine kulluk et ve kurban kes.” (Kevser, 2)

Allah’a yakınlaşmaya vesile olan şey anlamına gelen kurban, birçok güzelliği ve manayı içerisinde barındırması bakımından önemlidir. Kurban olur insan, kestiği/kestirdiği kurbanlar ile. Ulaşır takvası ve niyeti ameliyle beraber. Yaklaşır Allah’a, yakınlaşır kardeşlerine onları görmese bile.

Bu şuur ve ihlasla,

Keseceği kurbanı ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak isteyen vatandaşlarımıza yardımcı olmak, bu ibadetin dini hükümler doğrultusunda ve amacına uygun şekilde ifasını sağlamak için Hollanda Diyanet Vakfı, DİB ve TDV ile işbirliği içerisinde vekâlet yoluyla kurban kesim organizasyonu düzenlemektedir.

Kurbanlarınız Hollanda Diyanet Vakfı Güvencesinde

İbadet şuuru ile büyükbaş ve küçükbaş olarak kestiğimiz kurbanlarınızı dünyanın farklı coğrafyalarında, yardımlarınızı bekleyen ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz. Gelin, kurban ibadetimizi ifa ederken mahzun ve mağdur gönüllere bayram coşkusu yaşatalım.

Vekalet yoluyla verdiğiniz kurbanlarınız bayramın ilk 3 günü içerisinde kesilerek mail ve SMS yoluyla bilgilendirme yapılacaktır.