Hollanda Lahey’de bir Türk süpermarketinde büyük miktarda uyuşturucu bulundu

Lahey'deki bir süpermarkette kamyonu boşaltırken, kasa içerisinde çok miktarda uyuşturucu bulundu...


  • Kayıt: 21.10.2021 09:48:19 Güncelleme: 21.10.2021 20:10:49

Lahey'deki bir süpermarkette kamyonu boşaltırken, kasa içerisinde çok miktarda uyuşturucu bulundu.

Sipariş edilen ürünler içinde uyuşturucuyu bulan çalışanlar hemen polisi aradı. Çevre sakinlerinin anlattığına göre, sabah 9 civarında sokak polis arabalarıyla doldu. Çok geçmeden, binanın kapıları kapatıldı ve ağır kurşun geçirmez yelek giymiş memurlar tarafından korundu. “Gözetim ve Güvenlik servisinden zırhlı bir Toureq de binanın önünde duruyordu. Bu birim, yüksek riskli nesnelerin izlenmesinden ve güvenliğinin sağlanmasından sorumlu

 Bizi suçlayacaklarından korkuyoruz

AD Den haag’ta yer alan habere göre, Uyuşturucunun marketlere nasıl girdiği henüz belli değil. Süpermarketin kendisi uyuşturucuyla ilgisi olmadığını söylüyor. Uyuşturucuyu bulan çalışanlardan biri mafyanın işin içinde olabileceğini ve korktuğunu söylüyor. "Ve birilerinin uyuşturucunun polise teslim edilmesinden dolayı bizi suçlayacağından korkuyoruz." diyor.

Araştırma

Lahey polisi sözcüsü dava hakkında henüz bir şey söylemedi. "Hala soruşturmayla meşgulüz." dedi. Uyuşturucular bilinmeyen bir yerde imha edilecek. Daha sonra süpermarketin kapıları müşterilere yeniden açıldı.

Lahey / Tarık OKAN