Dünya Su Gününde Hollanda Marketlerinde 250 Ücretsiz Su Doldurma Çeşmesi!...

Hollanda’nın bilinen büyük market grubu “Albert Heijn” kendi marketlerine 250 Su doldurma çeşmesi kullanıma koymuş ve gelecek günlerde toplam 250 markette, bizlerin marketlere girmeden ve alış veriş yapmadan içme sularımızı ücretsiz doldurabileceğiz...


  • Kayıt: 23.03.2023 22:43:37 Güncelleme: 23.03.2023 22:43:37

Dünya Su Gününde Hollanda Marketlerinde 250 Ücretsiz Su Doldurma Çeşmesi!... 

Hollanda’nın bilinen büyük market grubu “Albert Heijn” kendi marketlerine 250 Su doldurma çeşmesi (Watertappunten) kullanıma koymuş ve gelecek günlerde toplam 250 markette, bizlerin marketlere girmeden ve alış veriş yapmadan içme sularımızı ücretsiz doldurabileceğiz.

Daha önce yine market grubu “Jumbo“da su doldurma çeşmeleri kullanıma koymuş ve birlikte çalıştığı Aquablu ile ılık ve soğuk suyu doldurmayı mümkün kılmıştı.

Hollanda’da gençlerin, yaşlıların ve hepimizin daha çok sağlıklı bir yaşam için daha çok doğal ve temiz su tüketmemiz gerektiğini biliyoruz. Temiz, ödenebilir su kaynaklarına erişebilmede toplam 1, 6 milyar ile 3 milyar arasında kişinin suya ulaşmada büyük zorluklar çektikleri biliniyor.

Suyu tekrar tekrar doldurmak, aynı zamanda daha çok plastik atık üretimimizin önüne geçer ve doğal olarak üretmediğimiz plastik ve katı atıklarla çevre ve doğa temizliğine katkıda bulunmuş oluruz.

Lahey / Nejat Sucu