Türkiye’de hukuki bir Sorununuz mu var?

Türkiye’ye gitmenize gerek kalmadan, hukuk danışmanlığı ve avukatlık hizmeti alabileceğiniz adresimiz Türk Hukuku Avukatlık Hizmetleri Ofisi artık Rotterdam’da.


  • Kayıt: 29.12.2020 11:03:27 Güncelleme: 31.12.2020 22:01:00

Türkiye’de hukuki bir Sorununuz mu var?

Av. Enes Etlik


Türkiye’ye gitmenize gerek kalmadan, hukuk danışmanlığı ve avukatlık hizmeti alabileceğiniz adresimiz Türk Hukuku Avukatlık Hizmetleri Ofisi artık Rotterdam’da.

Vatandaşlarımız her ne kadar yurtdışında yaşasa da, vatandaşlık hukuku gereği halen Türk yasalarına tabidirler. Fakat bu zamana kadar her işlemleri için Türkiye’ye gidilmesi gerekiyordu veyahut aileden birine vekalet veriliyordu. Bu işlemlerden dolayı sıklıkla mağduriyetlerin yaşandığını biliyoruz.

Buna Çözüm Olarak

Büro olarak amacımız, Avrupa’da yaşayan Türk vatandaşlarının, Türkiye’de yaşadığı hukuk, emlak, vergi, sosyal güvenlik ve diğer hukuki sorunlarına “tek merkezden çözüm” üretmek amacıyla hizmet vermektir. Hem Belçika vatandaşı hem de Istanbul Barosuna kayıtlı olan Av. Enes Etlik bir yılı aşkın süredir çalışmalarına buradan devam etmektedir.

UYAP Sistemi

Bu amaçla Türkiye’de baroya kayıtlı avukatlarımız tarafından, Türkiye’deki ve Hollanda’daki ofislerimizden hiçbir aracı kullanılmadan hukuki sorunlarınıza bulunduğunuz ülkeden çözümler sunuyoruz. Bu çözümleri sunarken tıpkı e-devlet gibi işlev gören UYAP sisteminden Türkiyenin dört bir köşesindeki tüm vilayetlerde işlemlerinizi hızlı ve güvenli bir şekilde tamamlıyoruz.

Hollanda – Türkiye Ticaret Odası 

Başkanı Sn. Ethem Emre olan ve iki ülke arasında kurulan bu köprü statüsündeki dernekte Hukuk Müşaviri olarak görev yapmaktayım ve bu sayede iki ülke arasında gerçekleşen ticari işlemlerin hukuki denetimini üstlenmiş bulunmaktayız.

Faaliyet Alanlarımız

Kısaca Konu Başlıkları

• Miras İşlemleri

• Taşınmazlardan Kaynaklanan İşlemler

• Boşanma İşlemleri

• Ceza Hukuku

• Maddi - Manevi Tazminat Davaları

• İcra ve İflas işlemleri

• T.C Vatandaşlık İşlemleri

• Ticaret Hukuku

Değerli gurbetçilerimizin Türkiye’de karşılaştıkları ve uzaktan kontrol etmek istedikleri tüm işlemlere talibiz. Bununla beraber, sıklıkla Miras, Ceza, Medeni Hukuk gibi vatandaşlarımızın sıklıkla karşılaştığı tüm sorunlar için çalışıyoruz.