250. Baskısı yapılan “SEYİR” Romanının yazarı Piraye Erdoğan Avrupa Turuna çıkıyor

Uzun bir süredir en çok okunanlar listesinin başında yer alan SEYİR romanının yazarı ve Delphin Piraye Dönüşüm Akademisi kurucusu Piraye Erdoğan, Kasım ayında Avrupa’daki okuyucularıyla buluşmaya hazırlanıyor. Tur programı kapsamında 15-16 Kasım tarihlerinde Amsterdam’da olacak...


  • Kayıt: 06.07.2022 18:51:57 Güncelleme: 06.07.2022 18:51:57

 250. Baskısı yapılan “SEYİR” Romanının yazarı Piraye Erdoğan Avrupa Turuna çıkıyor

Uzun bir süredir en çok okunanlar listesinin başında yer alan SEYİR romanının yazarı ve Delphin Piraye Dönüşüm Akademisi kurucusu Piraye Erdoğan, Kasım ayında Avrupa’daki okuyucularıyla buluşmaya hazırlanıyor. Tur programı kapsamında 15-16 Kasım tarihlerinde Amsterdam’da olacak.

Piraye, çok severek yaptığı ve üst düzey yöneticiliğe kadar yükseldiği işine rağmen, “Bulmam gereken bir şey var” hissini bir türlü yenemediğinden yurt içi ve yurt dışında uyanış odaklı farklı spirituel metodlar üzerine pek çok eğitime katıldı ve araştırmalar yaptı. İnsanın kendini gerçekleştirmesi diye adlandırdığı tatmin, huzur ve başarıyı deneyimleyeceği bir yaşamı oluşturabilme formülünü bulabilmek onun en büyük hedefi oldu. Yıllarca bu alanda bilgi biriktirdi, bilgilerden çıkarımlarını oluşturdu ve bu çıkarımları yaşama nasıl aktaracağını çözmeye çalıştı.

Zihin konusunda edinmiş olduğu bu bilgileri, ulaştığı anlayışı ve geliştirdiği yöntemleri nefes ile birleştirerek kendi dönüşümünü yaşadı. Kendi dönüşüm yolculuğunun etkilerinin sürekliliği onda bunu herkese anlatabilmek arzusunu yarattı ve Nefes Eğitimini tamamlamasının ardından oluşturduğu “Özgür Zihin, Özgür Nefes’’ programını uygulamaya başladı.

Yakaladığı başarı onu 28 yıl içinde yaşadığı kurumsal yaşam ile ilgili de çözümler geliştirmeye itti ve ‘Özgür Zihin ile İş-lemek’ adlı kurumsal eğitimini yazdı. Benzersiz ve etkisinin sürekliliği yıllar içinde kanıtlanmış zihin dönüşüm programını, daha geniş kitlelere duyurabilmek amacıyla ‘KENDİNE ÖZGÜRLEŞMEK’ adı ile online platforma taşıdı.

İnsanın yegane amacının kendini gerçekleştirmek olduğuna odaklanması onu benzersiz bir sistem olan Human Design ile karşılaştırdı ve tüm dünyada bu eğitimi verebilme yetisini ve hakkını kazanacağı ‘Living Your Design Guide’ eğitmenliği sertifikasını aldı. Ardından da ‘Human Design Temel ve İleri Seviye Analisti’ oldu.

2019 Kasım ayında ‘SEYİR’ adlı ilk romanı yayınlandı ve 250. baskısı ile halen en çok satanlar listesinde dönüşümü seçenlere rehber olmak üzere işlemektedir.

Piraye, bugün halen kurucusu olduğu Delphinpiraye sisteminin bizzat yetiştirdiği ‘Özgür Zihin & Nefes’ koçlarından oluşan ekibi ile çalışmalarına devam etmektedir.

Günden güne artan yurtdışındaki okuyucu ve takipçileriyle buluşmak için Lookum.co* organizasyonunda bir tur planlandı. Kasım 2021 – Nisan 2022 dönemini kapsayacak 2 aşamalı tur kapsamında Piraye, Lüksemburg, Amsterdam, Berlin, Frankfurt, Hamburg, Münih, Londra, Paris ve Stockholm’de eğitimler verecek. Sınırlı sayıda katılımcının kabul edileceği bu eğitimlerin yanı sıra imza günleri de planlanıyor.

Öngörülen tur programı
11-12 Kasım, Lüksemburg
15-16 Kasım, Amsterdam
19-20 Kasım, Berlin
23–24 Kasım Frankfurt

Detaylı bilgi ve ön kayıt için https://lookumrehber.com/events/ adresini ziyaret edebilir veya abidin@lookum.co adresinden bilgi talep edebilirsiniz.

LoOkum Sosyal Medya Hesapları

https://www.facebook.com/lookum.co

https://www.instagram.com/lookum.co

Piraye Erdoğan - Özgeçmiş 

https://www.delphinpiraye.com/piraye.html

Piraye Erdoğan Instagram
https://www.instagram.com/delphinpiraye/