DİDİYO ile yerel etnik süpermarketlerden online sipariş ver! Evine gelsin!

Türk ekmeği, Surinam morina balığı, Fas çayı ve Polonya gofreti, yerel etnik süpermarketlerden gelen binlerce ürün yeni mobil uygulamamız Didiyo ile evinize teslim ediliyor...


  • Kayıt: 05.03.2022 00:22:10 Güncelleme: 05.03.2022 00:37:21

Türk ekmeği, Surinam morina balığı, Fas çayı ve Polonya gofreti, yerel etnik süpermarketlerden gelen binlerce ürün yeni mobil uygulamamız Didiyo ile evinize teslim ediliyor. Ücretsiz Didiyo mobil uygulaması, büyük süpermarket zincirlerinde genellikle bulunmayan etnik ürünleri eve teslim etmek için hazır hale getiriliyor. Bu şekilde, yerel dükkân da büyük yatırım yapmak zorunda kalmadan artan online alışveriş talebinden yararlanabiliyor ve online olarak market ürünlerini satabiliyorlar.

Didiyo uygulamamız için mevcut lokal süpermarketleri özenle seçtikten sonra her hafta platformumuza yeni bir şehir eklemekteyiz. Eindhoven en öncelikli şehir olup, onu Amsterdam, Utrecht, Lahey, Tilburg ve Rotterdam takip edecektir

YEREL SÜPERMARKET İÇİN ONLİNE SİPARİŞ, ÖDEME VE TESLİMAT PLATFORMU

Didiyo'nun kurucusu Murat Aktaş, “Tüketiciler daha çok kolaylığı tercih ediyor” diyor. Murat Aktaş, "Didiyo online sipariş uygulamamızla yerel ve bağımsız olarak faaliyet gösteren etnik süpermarket girişimcileri, tüketicilerin bu kolaylık arayışına yanıt verebilir ve kendi teknik kaynaklarına büyük bir yatırım yapmadan çok daha büyük bir kitleye ulaşabilir" diyor.

Bu nedenle Murat Aktaş, Didiyo ile yerel etnik süpermarketlere sipariş, ödeme ve teslimat hizmetleri için kolayca katılabilecekleri tam teşekküllü bir online platform sunuyor. Didiyo, teslimatı kolaylaştırmak için platforma katılan süpermarketlere ücretsiz motosiklet veya elektrikli teslimat araçları sağlıyor. Siparişlerin hazırlanması ve teslim edilmesi süpermarketler tarafından gerçekleştiriliyor.

DİDİYO BENZERSİZ ÜRÜNLERİYLE AYRICALIKLIDIR

Didiyo, otantik ve etnik marketler yelpazesini kolayca erişilebilir hale getiriyor. Başlangıçta Didiyo Hollanda ’da yaşayanlara odaklansa da, Murat Aktaş uluslararası genişleme için de oldukça büyük bir fırsat olduğunu söylüyor. “Amsterdam'daki Türk marketinin ürün yelpazesi büyük ölçüde Berlin, Brüksel veya Paris'teki benzer marketlerle hemen hemen aynı” diye açıklıyor. “Yani Avrupa'nın neresinde olursanız olun etnik bir markete gittiğinizde aynı ürünleri bulabilirsiniz.” Bu nedenle Didiyo 2022'nin başlarında Belçika Almanya ve de Fransa da faaliyetlerini sürmeyi hedefliyor.

HERKESİN KULLANABİLECEĞİ BİR PLATFORM

IOS ve Android için mevcut olan uygulama aracılığıyla şimdiden 3.500'den fazla ürün sipariş verile biliniyor. Didiyo şu anda Türk, Surinamlı, Faslı ve Polonyalı süpermarket girişimcilerine odaklanmaktadır. Murat Aktaş, "Sonuçta bu etnik gruplar Hollanda'nın göçmen kökenli en büyük nüfuslu gruplarıdır" diye açıklıyor. "Ancak uygulama, etnik ürünlerle büyümemiş. Hollandalılar için de eşit derecede uygun, çünkü özellikle onlar için etnik bir süpermarketten alışveriş yapmayı kolaylaştırıyor."

Kullanıcının sipariş vermesi için ilk önce uygulamada ücretsiz bir hesap oluşturması gerekiyor. Daha sonra alışveriş sepetini , seçilen süpermarketten ürünlerle doldurması, teslimat için bir zaman aralığı seçmesi ve iDeal veya kredi kartı ile kolayca ödeme yapması gerekiyor. Çoğu süpermarkette teslimat için iki saatlik bir zaman dilimi var ve müşterilerin alışverişleri 2,95 € 'ya kapılarına teslim ediliyor.

DİDİYO HAKKINDA

Didiyo, Murat Aktaş tarafından Eindhoven'da kurulan mobil uygulama geliştiren IT şirketi Realapps B.V.'nin bir markasıdır. Murat Aktaş, Hollanda’da yaşayan başarılı bir iş adamıdır ve bunun yanı sıra, 1995 yılında kurulan Benelüks'teki en büyük ev tekstili üreticisi olan HMG Bedtextiel B.V.’nin kurucusu ve sahibidir.