The Matrix 4

Dünyanın en popüler bilim kurgu filmleri arasında yer alan The Matrix, yakında dördüncü serisiyle vizyona girecek...


  • Kayıt: 10.09.2021 09:45:49 Güncelleme: 10.09.2021 09:45:49

Dünyanın en popüler bilim kurgu filmleri arasında yer alan The Matrix, yakında dördüncü serisiyle vizyona girecek. Uzun süredir hayranları tarafından merak konusu olan The Matrix 4, vizyona girmesine az bir süre kala yeni görselleriyle gün yüzüne çıktı.

The Matrix 4’e ait görseller meraklılarda heyecan yaratırken, şirket bunun akabinde resmi fragmanın ne zaman çıkacağını da resmi olarak açıkladı.

'The Matrix' hayranları Warner Bros. The Matrix Resurrections'ın ilk fragmanının 9 Eylül Perşembe günü yayınlanacağını duyurdu. Neyse ki, film meraklıları o zamana kadar beklemek zorunda değiller. Etkileşimli bir web sitesinde birkaç teaser zaten ortaya çıktı. WhatIsTheMatrix.com web sitesine giderseniz bir kırmızı ve bir mavi hap görürsünüz. Daha sonra sörfçüler bir seçim yapmalı ve iki haptan birine tıklamalıdır. Seçiminize bağlı olarak, 'Matrix Resurrections'ın bir başka teaser'ını göreceksiniz.

Toplamda yüzlerce fazla farklı versiyonu olacaktır. Her zaman farklı görüntüler kullanılmış ve seslendirmeler de birkaç farklı oyuncu tarafından kaydedlmiş. Yakından dinlerseniz, diğerlerinin yanı sıra Yahya Abdul-Mateen II ve Neil Patrick Harris'in seslerini tanıyabilirsiniz.