Milli Futbolcu Oğuzhan Özyakup’tan Krommenie Anadolu Camisine 20.000 Avro Bağış

Krommenie de yapılması planlanan Anadolu Cami için başlatılan kampanyaya Türkiye’den milli futbolcu € 20.000 Avro bağış yaptı. Milli takımımızın ve Beşiktaşın başarılı futbolcusu Zaandam’ın gururu Oğuzhan Özyakup kendi ve ailesi adına yeni Cami projemize 20 bin Avro bağış yaptı...


  • Kayıt: 03.04.2021 22:02:16 Güncelleme: 03.04.2021 22:02:16

Krommenie de yapılması planlanan Anadolu Cami için başlatılan kampanyaya Türkiye’den milli futbolcu € 20.000 Avro bağış yaptı. Milli takımımızın ve Beşiktaşın başarılı futbolcusu Zaandam’ın gururu Oğuzhan Özyakup kendi ve ailesi adına yeni Cami projemize 20 bin Avro bağış yaptı.

Cami yöneticilerini çok memnun eden Oğuzhan Özyakup ve ailesi hiç beklemedikleri bir anda böyle bir yardım geldi bizler çok memnun olduk dediler. Vatandaşlarımız çok duyarlı Cami Derneği başkanı Resul Şahin 8 haftada € 300.000 nun üzerinde yardımı topladık . Vatandaşlarımızın ve etraftaki iş yeri sahiplerinin duyarlı davranmaları biz yöneticileri büyük bir şekilde ümitlendirdi.

Yeni camimizin temelinin atılmasına daha iki ay gibi zamanımız var ve € 200.000 bin Avro açığımız var bunu iki ay içerisinde temin edeceğimize inanıyoruz diye konuştu.

Yardım kampanyası halen devam ediyor İsteyenlerin cami projemizi kendi İnternet sitemizden takip edebilirler . https://anadolumoskee. nl/ Fotoğrafta:Oğuzhan özyakup ile Krommenie Anadolu Cami inşaat komisyonundan Yaşar Arık ile birlikte.

Sedat TAPAN