Galatasaray Deplasmanda Lokomotiv Moskova'yı 1-0 Mağlup Ederek Avrupa liginde 2. Galibiyeti Aldi

82. dakikada sahneye Kerem Aktürkoğlu çıktı. Morutan'ın muhteşem pasında savunmanın arkasına sarkan Kerem, düzgün bir vuruşla Galatasaray'ı 1-0 öne geçirdi ve ayni anda da galibiyet golünü atmış oldu


  • Kayıt: 21.10.2021 20:53:14 Güncelleme: 21.10.2021 21:10:21

Grupta namağlup liderliğini sürdüren temsilcimiz, puanını 7'ye çıkardı.

Mevcut puan durumu ⬇

Maçtan dakikalar

Lokomotiv Moskova'da; Guilherme, Tiknizyan, Pablo, Jedvaj, Rybus, Maradishvili, Barinov, Beka Beka, Kerk, Zhemaletdinov, Smolov ilk 11'i şans buldu.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ise Muslera, Yedlin, Nelsson, Marcao, Van Aanholt, Taylan Antalyalı, Berkan Kutlu, Cicaldau, Barış Alper Yılmaz, Babel, Mostafa Mohamed 11'ini sahaya sürdü.

16. dakikada savunma arkasına sarkan Kerk, yaptığı vuruşta Muslera'yı geçemedi.

Maradishvili'nin 38. dakikasındaki şutu az farkla dışarı çıktı.

İlk yarıda gol sesi çıkmadı.

Galatasaray 54. dakikada iki gol pozisyonuna girdi. Köşe vuruşunda Marcao'nun aşırttığı topa Nelsson vuruşunu yaptı ancak Guilherme topu parmaklarının ucuyla çeldi. Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda ise Babel kafayı vurdu ancak top az farkla dışarı çıktı.

59. dakikada Galatasaray bir kez daha etkili geldi. Sağ kanatta topu taşıyan Barış'ın ortasında Mostafa kafayı vurdu ancak çerçeveyi bulamadı.

68. dakikada Kerem Aktürkoğlu hızlı hücumda doğrudan kaleyi denedi ancak meşin yuvarlak kalecide kaldı.

Galatasaray 81. dakikada gole çok ama çok yaklaştı. Morutan çizgiye indi ve penaltı noktasına topu gönderdi. Kerem'in vuruşunda kaleci topu çelmeyi başardı.

82. dakikada sahneye Kerem Aktürkoğlu çıktı. Morutan'ın muhteşem pasında savunmanın arkasına sarkan Kerem, düzgün bir vuruşla Galatasaray'ı 1-0 öne geçirdi.

Kerem Aktürkoğlu, 88. dakikada kendisinin ve takımının ikinci golüne çok yaklaştı ama kaleci Guilherme gole izin vermedi.

Karşılaşmada başka gol sesi çıkmadı.

Platform/Beinsports