U14 Futbol Millî Takımı Hollanda’da gerçekleştirdiği iki maçı da kaybetti

T.C. Deventer Başkonsolosu Tuna Yücel Modrak, U14 Futbol Millî Takımımızın Hollanda U14 Futbol Milli Takımı ile Oldebroek’da gerçekleştirdiği özel maçta desteklemek için takımı ziyaret etti. Takımımızı mücadelesinden dolayı tebrik etti ve her iki takıma başarılar diledi...


  • Kayıt: 13.05.2022 18:57:53 Güncelleme: 13.05.2022 18:57:53

U14 Futbol Millî Takımı Hollanda’da gerçekleştirdiği iki maçı da kaybetti

T.C. Deventer Başkonsolosu Tuna Yücel Modrak, U14 Futbol Millî Takımımızın Hollanda U14 Futbol Milli Takımı ile Oldebroek’da gerçekleştirdiği özel maçta desteklemek için takımı ziyaret etti. Takımımızı mücadelesinden dolayı tebrik etti ve her iki takıma başarılar diledi.

U14 Millî takımımız özel maçta karşılaştığı Hollanda’ya 5-4 mağlup oldu. Zwolle’de OWIOS Oldebroek’de oynanan karşılaşmada Millî takımımızın gollerini 5 ve 54. dakikalarda Furkan Koçak, 39. dakikada Oğuzhan Ertem ve 42. dakikada Umut Beşli atarken, Hollanda’nın gollerini 28 ve 67. dakikalarda Samuel Dumbili, 25 ve 43. dakikalarda Pharell Nash ve 31. dakikada Emre Ünüvar kaydetti.

U14 Millî takımımızın Hollanda ile oynadığı karşılaşmayı A Millî ve Ümit Milli Takımlar Maç ve Oyuncu İzleme Antrenörü Hami Mandıralı tribünden takip etti.

U14 Milli Takımımız, Hollanda ile 12 Mayıs 2022 Perşembe günü bir hazırlık maçı daha oynadı.

Stat: OWIOS Oldebroek

Hakemler: Peter Stolk, Daniel Vloedgraven, Rene van der Elst, Gerco Zandink

Hollanda takımı: Mark Engel, Leroy Frankel, Sebas Ditmar, Timo Wennekes (Dk.52 King Duah), Matthew Mparaganda, Hassan Ayyildiz, Samuel Dumbili, Sean Steur, Emre Unuvar (Dk.41 Ayoub Ouarghi), Levi Acheampong (Dk.41 Kelvin Neijenhuis), Pharell Nash (Dk.73 Rayan Zekri)

Türkiye ekibi: Arda Yılmaz, Ceyhun Alyurt (Dk.77 Mehmet Arda Özmen), Can Bartu Çığır (Dk.41 Emre Işık), Hasan Turan (Dk.77 Emir Bora Çoban), Ferhat Bulut, Boran Eligüzel (Dk.41 Ahmet Hakan Atış) (Dk.71 Ahmet Çobanoğlu), Furkan Koçak (Dk.71 Gökhan Metin), Mustafa Serhan Kök (Dk.64 Enes Çalışkan), Yiğit Çolak (Dk.77 Hasan Ege Akdoğan), Oğuzhan Ertem (Dk.41 Umut Beşli), Kaan Atalay (Dk.41 Yiğit Evin)

U14 Millî Takımı’nın Hollanda hazırlık maçları aday kadrosunda şu oyuncular bulunuyor:

Kaleciler: Deniz Eren Dönmezer (Adana Demirspor A.Ş.), Arda Yılmaz (Altınordu), Arda Akgül (MKE Ankaragücü)

Defans: Emre Işık (Bursaspor), Emir Bora Çoban (Çaykur Rizespor A.Ş.), Boran Eligüzel (Fenerbahçe A.Ş.), Mehmet Arda Özmen (Fraport TAV Antalyaspor), Hasan Turan (Galatasaray A.Ş.), Ferhat Bulut (Galatasaray A.Ş.), Can Bartu Çığır (Gençlerbirliği)

Orta Saha: Mustafa Serhan Kök (Altınordu), Gökhan Metin (Aytemiz Alanyaspor), Enes Çalışkan (Bursaspor), Ahmet Çobanoğlu (Bursaspor), Ahmet Hakan Atış (Bursaspor), Yiğit Çolak (Galatasaray A.Ş.), Furkan Koçak (Galatasaray A.Ş.), Yiğit Evin (Gençlerbirliği), Mahmut Ceyhun Alyurt (Gençlerbirliği), Kaan Atalay (Göztepe A.Ş.), Oğuzhan Ertem (Trabzonspor A.Ş.)

Forvet: Hasan Ege Akdoğan (MKE Ankaragücü), Umut Beşli (Trabzonspor A.Ş.)

Ümit Millî Takım Teknik Direktörü ve Genç Milli Takımlar Sorumlusu: Tolunay Kafkas

Teknik Direktör: Güngör Şahinkaya

14 Yaş Altı Millî Futbol Milli Takımı, deplasmanda Hollanda ile oynadığı özel maçı 3-1 kaybetti.

Bu günkü maçı da 3-1 kaybettik…Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, Zwolle’de OWIOS Oldebroek’de oynanan karşılaşmada millî takımın golünü 25. dakikada Ahmet Çobanoğlu atarken, Hollanda’nın gollerini 17. dakikada Rayan Zekri, 31. dakikada Kelvin Neijenhuis ve 79. dakikada Emre Ünüvar kaydetti.

Maç Programı:

Tarih-Saat (TSİ)
1. Takım
Skor
2. Takım
Stat / Şehir
10.05.2022 – 17.00
Hollanda
   5-4
Türkiye
OWIOS Oldebroek / Zwolle
12.05.2022 – 17.00
Hollanda  

Türkiye
OWIOS Oldebroek / Zwolle