AGB, Play-Off ilk maçını kazandı

(AGB), kendi sahasında oynadığı Play-off ilk maçını SDO Bussum'a karşı oynadı. İlk yarıda özellikle kaptan Hurşit Meriç'in ortaya koyduğu mükemmel fubol ile 3-0 öne geçen AGB...


  • Kayıt: 12.06.2022 17:39:38 Güncelleme: 12.06.2022 17:46:25

AGB, Play-Off ilk maçını kazandı

Amsterdam Gençler Birliği (AGB), kendi sahasında oynadığı Play-off ilk maçını SDO Bussum'a karşı oynadı. İlk yarıda özellikle kaptan Hurşit Meriç'in ortaya koyduğu mükemmel fubol ile 3-0 öne geçen AGB, ikinci yarıda tutuk oynamasına ve iki gol yemesine rağmen maçı 3-2 kazanmayı başardı.

İkınci yarıda kötü futbol ortaya koyduklarını söyleyen teknik direktör İmdat İlgüy yaptığı açıklamada; ''Özellikle ilk yarıda takımımın ortaya koyduğu futboldan memnunum. Zaten sergilediğimiz güzel futbol skoru da beraberinde getirdi ve ilk yarıyı 3-0 önde tamamladık. Ama ikinci yarıda orta sahamızın oyundan düşmesi neticesinde maalesef iki tane kötü gol yedik. 

Bu tür maçlarda önemli olan maçı kazanmaktı. Bunu başardığımız için mutluyum. Şimdi artık FC Boshuizen ile oynayacağımız ikinci Play-Off maçımıza konsantre olmalıyız. Zor maç olacak ama kazanmak için elimizden geleni yapacağız.'' dedi.

Bu sezon eerste klasse'de oynayan ve ligi ikinci sırada tamamlayan AGB, Hoofdklasse Ligi'ne yükselme mücadelesi veriyor. İlk Play- Off maçını kazanan AGB, ikinci maçını 19 Haziran'da FC Boshuizen'e karşı deplasmanda oynayacak.