GERÇEK COVID FOTORAFI: VİRÜS KOLONİZASYONU!


  • Kayıt: 21.01.2021 16:47:33 Güncelleme: 22.01.2021 15:58:04

GERÇEK COVID FOTORAFI: VİRÜS KOLONİZASYONU!

Ali Develioglu

Alttaki fotorafta korona virüsleri tarafından istilaya uğramış gerçek bir insan hücresi görüyoruz! Sarı renkliler SARS-COV-2 virüsleri! Pembe renkli kütle ise bir insan hücresi! Tabii ki elektron mikroskobuyla yüzbinlerce defa büyütülmüş!

Pembe renkteki hücrenin binlerce Covid virüsü tarafından kolonize edildiği görülüyor. Buradaki hücre ölüme mahküm, şekil bozukluğuna uğramış..Virüslerin hücreye kıyasla çok küçük olması dikkat çekici. Bakteriler ise hücre büyüklüğündedir. Bu nedenle normal maske filtresinden bakteri geçemez, ama maske FFP2 değilse virüs geçebilir.

Bu fotorafta antikor görülmüyor! Virüs ve bakterilere karşı kanımızdaki askerler olan antikorlar aşı ile ya da hastalık sonrası sonra bağışıklık sonucu savaşa katılıyor.

Virüs canlı sayılmaz! Cansız da sayılmaz! Cansızla canlı arasındaki bir çeşit `geçiş aşamasındaki bu parçacıklar, Azot-hidrojen-karbon -oksijen elementlerinin içinde yer aldığı reoksiribonukleikasit (RNA) kombinasyonlarından oluşuyor. Sarı renkteki virüsler hücreye yapıştıklarında, RNA`larını hücre plazmasına enjekte ederek çoğalıyor..

Sadece geçen yıl dünyanın silahlanma gideri 2 trilyon dolar! Bu 2 trilyon bilime harcanmış olsa, milyonlarca bilim adamı ve muazzam teknik olanaklar olsaydı??? Ne olurdu?

Bu fotoğrafları çaresizce seyretmek zorunda kalmazdık!

Hollanda `yoğun bakımda yer kalmazsa kimi ölüme terk edebiliriz` diye vicdansız tartışmalara giremezdi! Sosyal yaşam insanlığa zindan edilemezdi.

Küresel emperyalist sistem bilimin önünde engel!