ALMANYA KORONAYI BÜYÜTEREK KORKU YAYMIŞ!


  • Kayıt: 09.02.2021 21:45:24 Güncelleme: 09.02.2021 21:46:03

ALMANYA KORONAYI BÜYÜTEREK KORKU YAYMIŞ!

Ali Develioğlu

İşte bu tam bir skandal!! Büyük Alman gazetesi DIE WELT, hükümetin GİZLİ KORONA PLANINI ele geçirdi ve yayınladı! Planda hükümetin halkı KORONADAN KORKUTMA kampanyası yer alıyor!!

Evet, ABARTARAK HALKI KORKUTMA kampanyası, yanlış duymadınız! DIE WELT haberi dün yayınladı. Muhalefet partileri hükümetten derhal açıklama istedi.

Bu plan bazı mail görüşmelerinde yer alıyor ve gizli tutuluyor. Fakat Berlin`li bir grup avukatın mücadelesi sayesinde ortaya çıkıyor. Avukatlar Die Welt`e gönderiyorlar yayınlaması için.

Geçen martta Alman İçişleri Bakanı Seehofer bazı sağlık uzmanları ve Almanya`nın RIVM`i olan RKI ile mailleşerek ` HALKIN KORONA KORKUSUNU NASIL BÜYÜTEBİLİRİZ?" diye soruyor! Önerilerini istiyor. Müsteşarı Kerber`a , `halkın sert korona yasaklarını kabullenebilmesi için en kötü korona senaryosu` neyse onu hazırlamasını emrediyor. "Başka türlü kabul ettiremeyiz" diyor.

Teklifler geliyor. Alman RIVM`i başkanı da KORKU teklifi yapanlar arasında! Bu başkan " Yakalananın yüzde 0,56`sı ölüyor diye yayalım" teklifini yapıyor! Ülkesel bir araştırma kurumu ise " Yüzde 1,2 ölüyor diye yayalım" diyor! Yalan rakam yani! Bu KORKU YAYMA STRATEJİSİNE gerekçeleri ise Lockdown`ı kabul ettirerek göya önlem almak! Ama süper zenginler bunu istiyor!

Sonunda Alman hükümeti bu KORKUTMA tekliflerini içeren bir plan yapıyor.

Medyaya şu deniyor: Halkın yüzde 70`i korona olacak ve milyonlarca insan ölebilir.` Hükümet ve bu planda ismi geçenler henüz Die Welt`in yayınına yanıt vermedi. Susuyorlar. Muhalefet bekliyor.

Yazılarımda aylardır batıda süper zenginlerin, özellikle internet, online alışveriş sektörlerinin, elektronik sanayinin, ilaç şirketlerinin, Facebook, Amazon gibi tekellerin geçen yıl toplam 2 trilyon dolar gelir sağladığını yazdım. Korona korkusundan çıkarları vardı. Salgın büyütülüp politikleştirildi. Başını ABD`de Biden çekti! Almanya bakalım ne diyecek!

Olay tam bir skandaldır, eğer Alman parlamentosu üzerine giderse!!! Kaldı ki eğer AB lideri Almanya`da bu olabildiyse, Hollanda`da ve başka ülkelerde de olma ihtimali yüksektir!

Korona tabii ki gribin ağır ve daha bulaşıcı bir türü, önlem gerekiyor. Ama bunu böyle gizli planlarla korku kampanyasına dönüştürmek hangi çıkarlara hizmet eder! Bu kadar işsizlik, iflas, hapis, depresyon, çocuklarımızın eğitimsizliği, tüm bunlara bu beyler istedi diye mi katlandık!

Diye sormayacak mı şimdi Alman halkı haklı olarak?

Ali Develioğlu