`SOYKIRIM`I HEP ABD KARŞITLARI MI YAPIYOR!


  • Kayıt: 27.02.2021 12:52:51 Güncelleme: 27.02.2021 12:52:51

`SOYKIRIM`I HEP ABD KARŞITLARI MI YAPIYOR!

Ali Develioğlu

(Meşhur Kızılderili atasözü: " Beyaz adam, annesi toprağı ve kardeşi suyu satılacak ve yağmalanacak bir şey zanneder. ") Hollanda meclisi sözüm ona `Ermeni soykırımı`ni yine onayladı. Hıristiyan Christen Unie partisi milletvekili Joel Voordewind tarafından verilen önergeyi DENK hariç tüm partiler kabul etti.

Ayni milletvekili bir başka milletvekiliyle birlikte dün de Çin'in Uygur Türklerine soykırım uyguladığına dair önerge verdi, bu önerge de kabul gördü. Dikkat: İspanyol, Fransız, Hollanda soykırımı diye bir şey yok, hep Türkiye, Çin, Rusya , Suriye !!! Talimat CIA ve New York Times`tan geliyor, bunlar önerge veriyor! Sevsinler böyle `samimi insan aşkını`!

Joel Voordewind ABD`nin Irak işgalinde Irak'ta görev yaptı, Afganistan`la ve Kuzey Kore ile ilgilendi, ABD`nin uğraştığı ne kadar ülke varsa o da hepsiyle uğraştı! ABD hesabına.

Christen Unie partisi kürtaja ve kadınların milletvekili olmasına dahi karşı çıkan, `Hervormde Kerk` kilise tabanına dayalı, en çok oyu Staphorst`tan alan, süper gerici Hristiyan şeriatçısı bir Orta çağ partisidir. Dünyada insan hakları şampiyonluğu yapmak bu partiye mi düştü. Ve mecliste ne yazık ki çoğunluk bulmaktadır önergeleri.

Soykırımcı ` ilan edilenler ise hep ABD`nin sevmedikleri: Türkiye, Çin, Rusya. Suriye... Hem yaklaşan seçimlerde böylece `insan hakları kahramanlığı` taslayacaklar, hem de taslarken ABD`nin hoşlanmadığı ülkeleri seçerek bir taşla iki kuş vuracaklar. Yani hem ABD`ye yaranacak ve hem de gerçek soykırımları saklamış olacaklar! 1600`lü yıllarda İspanyollar orta ve güney Amerika`da milyonlarca kızılderiliyi en vahşi biçimlerde katletti. Bu soykırım Hollanda meclisi gündemine hiç gelmedi. 17. yüzyılda Hollandalılar Orta ve Kuzey Amerika'da Kızılderili soykırımında İngilizlere yardım ettiler. Meclise gelmedi! Hollanda, eski sömürgesi Endonezya`da 1945 yılında on binlerce insan katletti. Meclise önerge veren nedense olmadı. Fransa Cezayir`de 1,5 milyon Cezayirliyi öldürerek bu halkın kökünü kazımaya kalktı, kafataslarını geçen yıl iade ettiler. Kimse soykırımdır demedi!

Çünkü Hollanda, Fransa, İspanya ABD`nin hoşlanmadığı ülkeler listesinde değildir. Biden`la birlikte Washington, Asya ve Avraya`yı karalama savaşını bu yıl yoğunlaştıracak. Soykırım ve demokrasi götürme yalanları artacak. Kamuoyu hazırlığı... Geleceğin 3. dünya savaşı için?? " Helal olsun, amma da insancıllarmış ha!`