ASTRAZENECA AŞISI HOLLANDA`DA DA YASAKLANMALIDIR!


  • Kayıt: 16.04.2021 11:01:16 Güncelleme: 16.04.2021 11:03:19

ASTRAZENECA AŞISI HOLLANDA`DA DA YASAKLANMALIDIR!

Ali Develioğlu

Danimarka`yı bugünkü aşı kararından dolayı kutluyorum. Ölümlere ve tromboz hastalığına yol açması nedeniyle AstraZeneca aşısını TAMAMEN durduruyor! ABD`de ölümlere yol açan Janssen Janssen aşısı da araştırma sonuçlanana kadar bekletilecek.

AstraZeneca aşısı konusunda çeşitli defalar yazdım: hızlı para kazanmak amacıyla piyasaya sürüldü, Brüksel ne isterse onaylayan AB sağlık örgütü EMA tarafından hızla onaylandı, hükümetler çıkar amacıyla bu aşıya öncelik verdi. Hollanda Sağlık Bakanlığı için çalışan bazı kişilerin bu aşı şirketiyle akraba ve organik bağlantısı olduğu ortaya çıktı. İstemeye istemeye Avrupa`da sadece 60 yaş altına yasakladılar.

Amerikan aşısı Jansen Jansen ABD`de 50`den gençlerde az sayıda da olsa çeşitli ölüm, kan tıkanması (tromboz), inme ve felç gibi vakalara neden oldu. Her zamanki gibi devlet makamları `ölümlerle aşı arasındaki bağlantı belli değil` deseler de, şimdilik bu yaş grubuna yapımını durdurmak zorunda kaldılar. Homurdanarak!

Danimarka TAMAMEN iptal kararıyla çok iyi yapmıştır. BRAVO! HALKIN CANINI ÖNDE TUTAN BİR HÜKÜMET, tek kişi bile ölse böyle yapar. 50 yıldır verem ya da grip aşısından ölen olmadı.

Aşı salgının önlenmesinde son derece GEREKLİDİR. Ama sağlıklı olması şartıyla. Yoksa ölen öldü

ğüyle kalıyor. Ve bu AstraZeneca şirketi üstelik hükümetlere şu anlaşmayı imzalatmıştı: zarar gören kişi bizden tazminat alamaz!! İğrenç! Orman kanunu!

ABD, Rusya ve Çin`i kendi dünya hegemonyası ve küresel ekonomik çıkarlarının önünde baş düşman görüyor. Bu yüzden Rus ve Çin aşısını geçen yıl karaladı. Almadılar. Şimdi kendi aşıları, yani AstraZeneca ve Jansen Jansen çürük çıktı. Aşı kampanyası kötü gitti bu yüzden. Salgın hala geriletilemedi. Tüm bunlar bazi uluslararası firmaların ve Batı çıkarları uğruna böyle yapıldı. Almanya şimdilerde Rus ve Çin aşısı için pazarlıklara başlamak zorunda kaldı! "Tükürdüğü tükürüğü yemek " der buna bir atasözümüz!

AstraZeneca Hollanda`da da yasaklanmalı, Janssen Janssen laboratuar araştırması sonucuna kadar durdurulmalıdır. Danimarka`nın kararı ÖRNEK alınmalıdır. Çin ve Rus aşıları şimdiye kadar güvenli çıkmıştır ve bu aşılar buraya da getirilmelidir.