Bir Umudun Hikayesi


  • Kayıt: 16.04.2022 11:46:37 Güncelleme: 16.04.2022 11:46:37

Bir Umudun Hikayesi

ATALAY KIZILAY

119.000 bin kişi 100 tl verirse kampanya bitiyor.

Alparslan Sarıboğa bebeğin yaşadığı tüm hayal kırıklıklarına rağmen hayata tutunma hırsı ve bir dakika bile vazgeçmeyen, savaşçı bedeni unutmamalı ki; bu hikayede yalnız değildir. Umut, hiç bitmeyen bir bahar mevsimidır. içinde kar da yağar, fırtına da kopar ama, umut hep çiçek açmaya devam eder. Hayata başlarken seçimlerimizi asla kendimiz yapamayız. 

Nerede doğacağımız kimin çocuğu olacağımız nasıl bir ortamda büyüyeceğimiz tamamen kaderdir. Çoğu zaman hayıflandığımız bile olmuştur ama çok takılmadan üzerini örtüp hayata devam etmişizdir. Kıran kırana bu hayat. Yaşayacağız ve yaşatacağız boynumuzun borcu.

_____________________________________________________

Dayan gözümün nuru.

Alparslan yine sabaha halsiz ve ateşli uyandı hastalandı ateşi düşmüyor bir türlü. Bu haberi duyunca çok derin bir üzüntü yaşadım, çünkü Alparslan ile aynı duyguları ve umudu paylaşıyorum ben de ve tüm kalbimle her şeyin Alparslan'ın gönlünce olmasını diliyorum. Minik bedeni öyle güçsüz ki. Gözleri ağlamaktan şişmiş, kollarını kaldıramıyor. İğneler, doktorlar, serumlar evet bu Alparslan’ın hayatı. 

Günlerdir o gözler acı ve yaş gülerek baktığı fotoğraflar artık gelmiyor. Alparslan çok hasta. Onu gülerken görmeyi özledik, ellerini bize uzatırken, o minik ayaklarını oynatmaya çalışırken, her halini özledik. Henüz ateşi düşmedi, ağlamaktan hali dahi kalmadı Alparslan bebeğin. Zaten var olan korkularımız bizi içten içe daha da kemirmeye başladı.

_____________________________________________________

Ya şimdi?

Alparslan'ın gözlerindeki ışık sönmesin diye bir çare var. O hayata karışsın, yeniden çocuk olabilsin diye bir çare var. O boncuk gözleri hep gülsün diye bir çare var. Haydi hep birlikte el ele vererek yaşatalım Alparslan'ı. Alparslan seni bekliyor. Acele edelim ne olur. 

Zamanımız kısa yolumuz yarıda. Biz birlik olursak eğer koca bir aile hayat bulacak. Bu iyilik çemberinin dışında kalma ne olur. Bir ses, nefes de sen ol. Unutma sen yoksan bir kişi eksik bir adım gerideyiz.

" Kim de bir can kurtarırsa bütün insanların hayatını kurtarmış gibi olur.”

Mâide Suresi - 32 . Ayetten alıntı.

_____________________________________________________

Peki ya sen? Sen neredesin?

Tüm operatörler için BAĞIŞ yaz 9509’a

gönder. (1 SMS 20₺ )

Yurt dışı desteği için

PAYPAL ve GOFUNDME linki:

https://taplink.cc/smaalparslansariboga

Valilik izinli iban

Tr290001009010074820905001

Ziraat Bankası / Alparslan Sarıboğa

Kağıtla kalın, kalemle kalın, insanlığınızla kalın...