Ahmet Kaya: Mecliste hak ettiğiniz hizmet için sesiniz olmak istiyoruz

Denk Partisi’nden Deventer’de 14 Mart yerel seçimler de aday olan Ahmet Kaya PLATFORM’a konuştu...


  • Kayıt: 06.02.2022 21:11:39 Güncelleme: 06.02.2022 21:14:31

Denk Partisi’nden Deventer’de 14 Mart yerel seçimler de aday olan Ahmet Kaya PLATFORM’a konuştu:

Bizler sizlerin meclisteki sesiniz olup hakettiğiniz hizmeti almanızı sağlamak için aşkla çalışmaya hazırız.

Ayrıca belediye ile halkın arasında bulunan itimatsızlığı ve güvensizliği gidermek için bir çok çaba sarfettik ve dahada yapmak için oylarınıza talibim.

Deventer'deki vatandaşlarımıza sesleniyorum seçimini oy kullanmak için sandığına mutlaka gidin demokratik seçme hakkınızı kullanın.

Bizler son dört yıl içerisinde belediye meclisinde Deventer halkı için elimizden geleni yapmaya çalıştık. Bu süre zarfında 1 sandalyemiz ile, Deventer halkı için bir çok farklı alanlarda gereken çalışmaları gerçekleştirdik ve bu gayretlerimiz halkımız tarafından bu zaman kadar hep takdir edildi.

Örneğin gençlerimizin konut bulma sorununu mecliste gündeme getirdik ve bu konuda gerekli uyarı ve önerileri belediye meclisine sunduk. Bizlerin gayretlerinin neticesinde Deventer’de konut yapılmasının önem ve aciliyeti diğer belediye meclis üyeleri tarafından da onandı.

Bunun yanı sıra Deventer’deki çöp sorununu belediye meclisine taşıdık. Yaptığımız çalışmalar sonucunda normalde her evin hakkı olan 100 kg’dan üç sene boyunca 300 kg’ya kadar arttırmalarını sağlamış olduk.

Ayrıca belediye ile halkın arasında bulunan itimatsızlığı ve güvensizliği gidermek için bir çok çaba sarfettik ve bu çabalarımızın neticesinde halkımız ile Deventer Belediyesi arasında iletişimi sağlamlaştırdığımıza ve kolaylaştırdığımıza inanıyoruz.

Bu zamana kadar Deventer halkından gördüğümüz desteği hissediyor ve önümüzdeki seçim sürecinde desteklerinizi bekliyoruz.

Zira vereceğiniz desteklerin neticesinde gelecek dönem genç ve dinamik ekibimizle bir çok farklı alanlarda halkımızın belediye meclisindeki sesi olmaya devam edeceğiz. Özellikle bir süredir üzerinde çalıştığımız müslüman mezarlığı konusunda sizlerin destekleriyle gereken gayretleri gösterip Deventer’de uzun süredir hepimizin hayalini kurduğu bu mezarlığın çalışmalarına başlamak istiyoruz.

Siz değerli halkımız hizmetin en iyisini hak ediyorsunuz! Bizler sizlerin meclisteki sesiniz olup hakettiğiniz hizmeti almanızı sağlamak için aşkla çalışmaya hazırız…